Prima pagină » Flutur a anunţat oficial înfiinţarea Mişcării pentru Botoşani. Renunţă la trandafir pentru inimă

Flutur a anunţat oficial înfiinţarea Mişcării pentru Botoşani. Renunţă la trandafir pentru inimă

Preşedintele PDL Botoşani, primarul Cătălin Flutur, a anunţat că la Botoşani partidul va candida sub sigla Mişcării pentru Botoşani, din care vor mai face parte PNŢCD, PER şi mai multe ONG-uri. Mişcarea pentru Botoşani va avea ca siglă o inimă roşie pe fundal verde.

 

Cătălin Flutur va candida din partea Mişcării pentru Botoşani la funcţia de primar, al treilea mandat consecutiv, iar Mihai Ţâbuleac va reprezenta Mişcarea pentru Botoşani în lupta electorală pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. 

„Prin decizia BPJ, PDL va participa la campania electorală 2012 într-o alianţă Mişcarea pentru Botoşani, o alianţă între filialele judeţene PNŢCD şi PER. Însemnul electoral va fi inima pe contur culoare verde”, a declarat Flutur.
Acesta a precizat că decizia de a înfiinţa Mişcarea pentru Botoşani vine ca urmare a protestelor din stradă şi a nemulţumirii generale a populaţiei faţă de clasa politică.
„Am învăţat ceva din protestele din stradă. Nemulţumirea vine dinspre politică şi politicieni, indiferent de doctrină. Oamenii s-au săturat de politică aşa cum este ea acum. Mişcarea pentru Botoşani este una transpartinică ce depăşeşte alianţa politică pentru a câştiga voturi. Cred că încercăm să creăm la Botoşani o primă structură civică pentru a lupta strict pentru Botoşani. Nu este o alianţă între doctrine diametral opusă, aşa cum este ULS unde socialiştii şi-au dat mâna cu liberalii, stânga coabitează cu dreapta. Este o mişcare de dreapta care se adresează celor care vor să muncească nu să stea degeaba. Preferăm să creăm locuri de muncă în loc să împărţim banii celor care nu muncesc”, a completat Flutur.
Acesta a adăugat că prin înfiinţarea Mişcării pentru Botoşani, PDL nu se dezice de măsurile luate în această guvernare.
„Mai mult decât atât, noi, PDL, nu ne dezicem de ceea ce am făcut până acum. Dacă timp de 20 de ani colegii politicieni din opoziţie vă spun că au dus ţara în prăpastie, în urma noastră se vede ceva, reforme dure pe care am fost nevoiţi să le luăm. Nu am păcălit populaţia. Am spus din start că vom lua măsuri dure şi că atunci când situaţia ne va permite vom reveni. În multe locuri din Europa tot mai mulţi sunt dispuşi să adopte modelul României anului 2010 care a fost salvator pentru noi iar ei vor să-l aplice în 2012”, a concluzionat preşedintele PDL.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change