Prima pagină » Au fugit din spital, deşi au fost loviţi de o maşină

Au fugit din spital, deşi au fost loviţi de o maşină

Doi botoşăneni au ajuns joi seară la spital, după ce au fost izbiţi de o maşină pe trecerea de pietoni de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu George Enescu. Şoferul nu a acordat prioritate pietonilor, care s-au angajat în traversarea străzii pe trecere marcată, iar acum este cercetat de oamenii legii. Victimele au părăsit spitalul fără acordul medicilor.

 

„Joi seară, în jurul orei 21.30, Bogdan C., de 34 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul George Enescu din municipiu, ajungând la intersecţia cu Bulevardul Mihai Eminescu, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor Constantin G. de 41 de ani, din municipiul Botoşani şi Elena L., de 23 de ani, din comuna Văculeşti, care erau angajaţi în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, împrejurare în care îi accidentează”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor două persoane, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Botoşani, unde au primit îngrijiri medicale, după care au părăsit unitatea spitalicească fără acordul medicilor.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. Din primele verificări ale oamenilor legii s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face Bogdan C., care nu a respectat regulile de circulaţie privind acordarea priorităţii pietonilor.
Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change