Prima pagină » Ieşean cu dosar penal la Botoşani

Ieşean cu dosar penal la Botoşani

Doi conducători auto depistaţi miercuri în trafic, deşi aveau permisele de conducere reţinute pentru abateri rutiere. Cei doi, un botoşăneean şi un ieşean, s-au ales cu dosare penale.

 

Primul şofer, Mitică M., de 38 de ani din Tudora, a fost depistat în trafic pe DC 55, în comuna Tudora, la volanul unei autoutilitare. Tot ieri, în jurul orei 09.20, pe Calea Naţională din municipiul Botoșani, a fost depistat Andrei Vasile A., de 21 ani, din comuna Ruginoasa, judeţul Iași, care conducea un autoturism înmatriculat în Italia.
Verificările efectuate de către poliţişti cu privire la cei doi conducători auto au stabilit că aceştia se aflau în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
„Celor doi li s-u întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, cauzele urmând a fi soluţionate procedural”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change