Prima pagină » Marcu şi Ţurcanu fac apel la Flutur şi Ţâbuleac să lase membrii PDL să treacă la USL

Marcu şi Ţurcanu fac apel la Flutur şi Ţâbuleac să lase membrii PDL să treacă la USL

Incredibil! Liderii USL susţin public faptul că traseismul politic reprezintă de fapt „jocul democratic”. USL acuză PDL că supune la presiuni inacceptabile primarii „portocalii” care vor candida din partea PSD-PNL la viitoarele alegeri.

„Înţelegem panica din interiorul PD-L, panică prilejuită de apropierea alegerilor dar nu putem fi de acord cu practicile nedemocratice şi ameninţările venite din partea şefimii locale a PD-L la adresa membrilor mai noi sau mai vechi ai USL. USL înţelege să sprijine proiectele în folosul comunităţii iniţiate de foştii primari PD-L, mai nou, candidaţi ai USL la alegerile locale, şi solicită imperativ domnului Flutur, preşedinte al PD-L Botoşani şi domnului Ţibuleac, aflaţi momentan în funcţii de interes public, să înţeleagă, să accepte jocul democratic şi să nu folosească instituţiile statului împotriva celor care aleg să gândească şi să acţioneze liber. Facem un apel la raţiune şi la înţelegerea faptului că respectarea regulilor democratice înseamnă un câştig important pentru cetăţenii cărora venim să le cerem votul de încredere”, se arată într-un comunicat de presă transmis de senatorul Gheorghe Marcu şi deputatul Florin Ţurcanu, copreşedinţii USL Botoşani.

Această declaraţie în care traseismul politic este catalogat drept joc democratic vine după o serie întreagă de acuze aduse PDL-ului în care PSD şi PNL sustineau că partidul aflat la guvernare că încurajează trădarea şi traseismul politic.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change