Prima pagină » Câte 744 euro de pentru căutarea viitorilor membri ai CA de la Urban Serv

Câte 744 euro de pentru căutarea viitorilor membri ai CA de la Urban Serv

Revoluţie boardul companiei Urban Serv SA! Firma care are ca acţionar Consiliul Local Botoşani şi se ocupă de deszăpezirea şi măturarea străzilor din municipiu îşi va schimba componenţa Consiliului de Administraţie. Municipalitatea a ieşit la vânătoare de candidaţi din mediul privat, iar pentru asta a angajat o firmă de profit, respectiv Dekon Business Solutions.

În baza Ordonanţei 109, adoptată în 2011 de Guvern la presiunea FMI pentru a creşte profitabilitatea firmelor de stat, municipalitatea caută absolvenţi de profil economic şi juridic, cu cel puţin 5 ani experienţă. CV-urile se vor depune până la finele acestei săptămâni, iar selecţia candidaţilor ar trebui să fie făcută până la sfârşitul lui aprilie.

„Preţul pentru selecţia şi evaluarea complexă a unui membru în consiliul de administraţie al Urban Sev este de aproximativ 744 euro. Dekon Business Solution a semnat un contract pentru servicii de selecţie şi evaluare şi nu pentru numire, numirea este atributul Adunării Generale a Acţionarilor a fiecărei societăţi. Procesul de selecţie şi evaluare se va finaliza până pe data de 26 martie, urmând ca numirea să o facă AGA la data întrunirii”, a spus Mirela Minciu, business development manager în cadrul Dekon Business Solutions, citată de ZF.ro

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change