Prima pagină » Seat radiat din circulaţie în Austria, la plimbare în prin Racovăţ

Seat radiat din circulaţie în Austria, la plimbare în prin Racovăţ

In urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care era radiat din circulaţie.

 

„În data de 11 martie a.c., în jurul orelor 01.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Dorohoi a oprit în trafic, în localitatea Racovăţ, un autoturism marca Seat Toledo, înmatriculat în Austria, condus de cetăţeanul român Vasile T., în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat diferenţe între seria trecută în certificatul de înmatriculare şi seria poansonată de pe şasiul autoturismului. Ca urmare a continuării cercetărilor, s-a stabilt că autoturismul figurează, în Austria, radiat din circulaţie”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Vasile T. dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)