Prima pagină » Buhăianu către Ponta: “Pana la urma, Victor, ce faci cu salariile?”

Buhăianu către Ponta: “Pana la urma, Victor, ce faci cu salariile?”

Deputatul botosanean Catalin Buhaianu face declaratii publice referitor la atitudinea duplicitara a partidelor din opozitie, PSD si PNL, fata de anuntul Guvernului de readucere a salariilor bugetarilor la nivelul din 2010.

 

“PSD si Victor Ponta sunt atat de insetati de putere incat s-au sucit de trei ori in ultima jumatate de an vizavi de politica salariala din Romania. Mai intai Ponta declara la televiziuni ca nu va putea mari salariile daca va ajunge la guvernare, chiar daca ele au trebuit sa fie scazute. Apoi, in prima zi in care s-a anuntat intentia noastra de a readuce salariile, dupa cum am promis, la nivelul din 2010, Ponta si PSD se bucura si anunta ca sprijina masura noastra. Acum, anunta ca in 2013 salarile astea nu sunt sustenabile, adica le va scadea din nou! Pai, hotarati-va fratilor, ca nu mai intelege nimeni nimic! Vreti la putere, dar habar nu aveti ce o sa faceti cu impozitele, cu taxele, cu cota unica, cu tratatul de guvernanta fiscala, cu salariile oamenilor!” a afirmat deputatul Catalin Buhaianu.

Mai mult, parlamentarul botosanean cere clarificari de pozitie a PSD si a liderului Victor Ponta. “Il intreb direct pe Victor Ponta, pentru ca pesedistii de la Botosani oricum nu inteleg care-i stanga si care-i dreapta: ce o sa faceti cu salariile? Noi am dovedit ca am avut si avem un proiect de guvernare pe care l-am respectat pas cu pas! Ce reforme am anuntat, le-am facut si ni le-am asumat! Dar PSD ce face? Se schimba dupa cum bate vantul si doar dupa mirosul guvernarii! Asta nu e politica, e mahala!” a incheiat Catalin Buhaianu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change