Prima pagină » Un mopedist a provocat un accident în Săveni

Un mopedist a provocat un accident în Săveni

Un mopedist beat şi fără permis de conducere a ajuns duminică la spital, după ce a provocat un accident rutier în oraşul Săveni. Tânărul s-a izbit într-un autoturism care mergea în faţa sa.

 

„La data de 11 martie, în jurul orei 13.10, Ciprian H., de 23 de ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un moped pe strada Independenţei din oraşul Săveni, nu păstrează distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul care rula în faţa sa, condus de Liviu H., de 41 de ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, împrejurare în care cele două vehicule au intrat în coliziune”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani – Secţia Săveni, unde a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Botoşani.
În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că Ciprian H. avea o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului nu se afla sub influenţa alcoolului.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Ciprian H. nu deţine cursuri de legislaţie rutieră şi nici permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)