Prima pagină » Poştaşii vor protesta în faţa Prefecturii şi a cabinetelor parlamentare

Poştaşii vor protesta în faţa Prefecturii şi a cabinetelor parlamentare

Angajaţii Poştei Române vor ieşi în stradă în semn de protest, la nivel naţional. Pentru 15 martie, adică joi, este programată o pichetare în faţa Prefecturii, iar pe 23 martie este anunţată pichetarea cabinetelor parlamentarilor care refuză să se implice în soluţionarea problemelor cu care se confruntă Poşta.

Angajaţii Poştei Române din SLPR (Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România) vor protesta în faţa sediilor prefecturilor din toată ţara, pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă.
Poşta Română va concedia cel puţin 600 de angajaţi până la sfârşitul lunii martie şi va reduce în continuare numărul oficiilor poştale, cu peste 135 unităţi, conform înţelegerii dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional (FMI) după ultimele negocieri din acest an.

În scrisoarea semnată de sindicatul lucrătorilor poştali din România şi adresată companiei Poşta Română se subliniază faptul că reducerea veniturilor salariaţilor cu 12% este o măsură inumană şi care a dus la amplificarea stării de nemulţumire a angajaţilor.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)