Prima pagină » O firmă din Timişoara a cerut insolvenţa Botoşani Shopping Center

O firmă din Timişoara a cerut insolvenţa Botoşani Shopping Center

Botoşani Shopping Center a fost construit pe datorie, iar firma care are de recuperat debitul a cerut insolvenţa mall-ului. Firma de construcţii NM Construct din Timişoara a solicitat intrarea în insolvenţă a firmelor Bel Rom Opt şi Bel Rom Zece, companii cu acţionariat belgian în portofoliul cărora se află centrele comerciale Severin Shopping Center şi Botoşani Shopping Center.

Potrivit ZF.ro, NM Construct a avut contracte pentru executarea unor lucrări cu o valoare cumulată de peste 17 milioane de euro la cele două centre comerciale, proiecte care au fost finanţate de BRD prin două credite de 21,5 milioane de euro.

Botoşani Shopping Center are ca ancoră Carrefour, iar printre chiriaşi se numără Domo, NewYorker, Orsay, Jolidon, Lems şi Mado.

În cazul în care se aprobă deschiderea procedurii de insolvenţă, mall-ul va funcţiona în continoare, doar că o parte dintre venituri vor merge la firma din Timişoara până când va fi stins debitul.

Reprezentanţii mall-ului botoşănean iau în calcul, pentru a doua parte a anului, construirea unui bazin de înot, a unui patinoar şi a unei săli de fitness pe 2.500 mp dacă suprafaţa nu-şi va găsi chiriaşi.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)