Prima pagină » Dosar penal pentru braconaj piscicol la Prut

Dosar penal pentru braconaj piscicol la Prut

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal unor bărbaţi, care pescuiau pe râul Prut, folosind unelte interzise de lege.

 

„În data de 11 martie a.c., în jurul orelor 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, au descoperit două persoane de sex masculin care pescuiau pe râul Prut. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetăţenii români Florin T., de 28 de ani şi Dumitru A., de 34 de ani, ambii din localitatea Ştefăneşti ce desfăşurau activităţi de pescuit folosind trei plase monofilament cu lungimea de aproximativ 155 de metri”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor doi bărbaţi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change