Prima pagină » Bursa Română de Mărfuri inaugurează un terminal la Botoşani

Bursa Română de Mărfuri inaugurează un terminal la Botoşani

Intrăm în clubul municipiilor care au terminal al Bursei Române de Mărfuri. Astfel, miercuri, Bursa Română de Mărfuri în parteneriat cu Primăria Botoşani inaugurează punctul de lucru bursier „B.R.M. Terminal Botoşani”. Evenimentul va fi găzduit de Hotel Rapsodia - Sala “Mihai Eminescu”, în data de 14 martie 2012 ora 10:00.

Începând cu ora 11:00, evenimentul va fi urmat de seminarul cu tema: „Noutăţi pe piaţa achiziţiilor publice”, organizat in colaborare cu Societatea de avocaţi “Ceparu şi Irimia”.

Participarea la seminar este gratuita , toate costurile privind organizarea evenimentului (locatia , materialele de prezentare , serviciile de catering ) vor fi suportate de organizatori.

La acest eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi judeţene din judeţul Botoşani, autorităţi contractante, firme private, bănci, firme de lichidare.

Evenimentul se va derula pe parcursul zilei de miercuri , 14 martie 2012 intre orele 10-16 , conform programului care va fi transmis ulterior participantilor

“Avand in vedere capacitatea limitata a salii de conferinta , va rugam sa ne transmiteti prin fax la nr. 0231514474 sau prin email la adresa botosani@brm.ro pana la data de 12.03.2012, acordul de participare la eveniment precum si persoanele delegate din partea entitatii (institutiei publice , operator economic, etc) pe care o reprezentati”, se arată într-un comunicat al lui Dan Zaharia Rusu, preşedintele Bursei Române de Mărfuri Terminalul Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change