Prima pagină » Tincu: „Putem scoate Botoşaniul din letargie şi moartea clinică spre care merge”

Tincu: „Putem scoate Botoşaniul din letargie şi moartea clinică spre care merge”

Omul de afaceri Mihai Tincu, membru PSD şi candidat al USL la Consiliul Local Botoşani, a declarat că a intrat în politică şi, mai ales, în cursa pentru alegerile locale din acest an convins de planul economic propus de Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primăria Botoşani.

„Explicaţia care m-a şi convins să fac acest pas spre administraţia locală: ideea de a face un fel de plan economic de investiţii veritabil pentru municipiul Botoşani aşa cum se întâmplă în oraşele moderne ale Europei. Da, de aşa ceva avem nevoie. Avem nevoie să gândim primăria ca un hub de afaceri pentru investitori, fie că e vorba de a gândi un centru pentru logistică sau ca pe un centru de promovare a produselor agricole naturale 100%”, a spus Mihai Tincu.

Patronul firmei Rapsodia Conf SA a precizat că modul în care este administrată acum Primăria Botoşani seamănă cu o „gospodărie de partid”.

„Putem scoate Botoşaniul din letargie şi, scuzaţi-mă, sper să nu deranjeze, din moartea clinică spre care merge doar printr-un model de business profesionist făcut. Acum avem de-a face doar cu un fel de „gospodărie de partid” în care văruim primăvara copacii şi bordurile şi ne rugăm să nu vină ninsoara ca să nu rămânem blocaţi în case. Trebuie depăşit acest stadiu primitiv de administraţie, chiar dacă au existat şi unele rezultate. Trebuie să facem un model investiţional pentru Botoşani, iar cine se îndoieşte poate să ia exemplul administraţiilor occidentale”, a completat Mihai Tincu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)