Prima pagină » Şoferi beţi prinşi în Bucecea şi Flămânzi

Şoferi beţi prinşi în Bucecea şi Flămânzi

Doi şoferi au fost prinşi conducând în stare de ebrietate în Bucecea şi Flămânzi. Primul a fost prins în Bucecea, vineri după-amiază.

„La data de 9 martie, în jurul orei 18.25, a fost depistat în trafic, pe DJ 291, în localitatea Bucecea, judeţul Botoşani, autoturismul condus de Cristinel neculai J., de 37 ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Apoi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, Dorin L., de 47 ani, din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, a fost depistat conducând un autoturism pe strada 1907, în localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de Dorin L., continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change