Prima pagină » Şedinţă comună a Sindicatului pensionarilor, femeilor din PSD şi cele din PNL

Şedinţă comună a Sindicatului pensionarilor, femeilor din PSD şi cele din PNL

La sediul Sindicatului Judetean al Pensionarilor Botosani a avut loc o a doua actiune de socializare de aceasta data intre Comisia de Femei al Sindicatul Judetean al Pensionarilor Botosani, Organizatia Municipala a femeilor social democrate si Organizatia Municipala a femeilor liberale, vineri după-amiază.

 

Prima actiune de socializare a avut loc pe data de 10.08.2011 intre Comisia de Femei al Sindicatului Judetean al Pensionarilor Botosani si Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate Botosani.
La aceasta actiune au participat doamna Catalina Lupascu vicepresedinta Consiliul Judetean, doamna consilier judetean Georgeta Cretu, domnul Ovidiu Portariuc consilier local, doamna presedinte Tereza Nica Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate, doamna Cristina Panait presedinte Organizatia Municipala a Femeilor Liberale si domnul Viorel Iliuta.
In deschidere doamna presedinta a Sindicatului Judetean al Pensionarilor Botosani Paraschiv Maria a aratat scopul socializarii si anume a prezentat un scurt istoric al Sindicatului Judetean al Pensionarilor acesta fiind constituit din 1990 si avand diverse realizari in toti acesti ani de activitate si anume centrul de zi pentru varstnici, clubul pensionarilor din centrul vechi al pensionarilor. Bineanteles toate aceste realizari nu au fost usor de infaptuit mai spune doamna presedinta Paraschiv Maria deoarece sursa financiara nu exista. Fiecare dintre doamnele care sunt membrele acestui sindicat au contribuit cu ce au putut fiecare.
“O interventie a avut si domnul Ovidiu Portariuc candidatul USL la Primaria Botosani in care a laudat activitatea intensa care exista la Sindicatul Judetean al Pensionarilor Botosani si care a sugerat ca ar trebui sa luam exemplu de la aceste doamne a sindicatului si sa ne implicam si noi mai mult in viata de zi cu zi a persoanelor varstnice. Domnul Ovidiu Portariuc a oferit cate o garoafa tuturor doamnelor prezente la aceasta actiune”, a declarat Tereza Nica, preşedintele femeilor din PSD.
O interventie a avut si doamna Catalina Lupascu vicepresedinte Consiliu Judetean care a spus ca nu este la prima intalnire cu Sindicatul Judetean al Pensionarilor Botosani si ca pentru orice problema pe care o intampina Sindicatul daca ii v-a sta in putinta cu cea mai mare placere v-a acorda tot sprijinul dumneaiei.
A luat cuvantul doamna Cristina Panait presedinta de la municipiu Organizatia Femeilor Liberale care a prezentat pe unele doamne din birou.
Doamna Tereza Nica presedinta Organizatiei Municipale a Femeilor Social Democrate a urat doamnelor multa sanatate, la multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie si tot dumneaiei a declarat ca organizatia pe care o conduce are o colaborare foarte buna cu acest sindicat si de astazi se v-a pune bazele unei colaborari si cu Organizatia Femeilor Liberale de la municipiu.
A luat cuvantul domnul Viorel Iliuta care a declarat ca nu poate sa se abtina sa nu faca putina politica si anume ca dumnealui s-a implicat in viata politica deoarece isi doreste un nivel de trai mai bun pentru copii si parintii lui.
In incheiere doamna presedinta Paraschiv Maria a declarat ca se v-a pune bazele unui proiect comun Sindicatul Judetean al Pensionarilor , Organizatia Municipala a Femeilor Social Democrate si Organizatia Femeilor Liberale de la municipiu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)