Prima pagină » Viorel Iliuţă va conduce campanai lui Portariuc pentru PMB

Viorel Iliuţă va conduce campanai lui Portariuc pentru PMB

Liberalul Viorel Iliuţă va conduce campania electorală a lui Ovidiu Portariuc în lupta pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani. Iliuţă a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă în care Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primăria Botoşani, a prezentat numele grele cu care USL va merge în alegeri la Consiliul Local, că aşteptă mai mult de 50% din voturile botoşănenilor pentru echipa lui Portariuc.

„Pentru că sunt şi unul din cei care va conduce această campanie USL şi a lui Ovidiu în Botoşani, vreau să vă spun că e o campanie deschisă în care vrem să stăm la dispoziţia oamenilor foarte foarte deschis Noi cei de la această masă şi ceilalalţi colegi vom merge în cât mai multe puncte din oraş, în fiecare cartier să stăm de vobă cu oamenii despre aceste model de business pentru Botoşani. Să le explicăm experienţa noastră şi ce am făcut, faţă de alţii care se ascund în spatele unei sigle de carton şi aruncă doar vorbe urâte. Noi am arătat fiecare ce putem şi asta nu îţi poate lua nimeni în viaţă. E o campanie în care sperăm să nu mai vedem panouri distruse, incendiate sau mită electorală. Din păcate oraşul e blocat şi aşa-zisa deschidere a actualei conduceri nu există. Avem un primar din ordinul căruia afişajul, panotajul şi multe altele sunt blocate. Noi o să fim pe stradă pentru că acolo sunt oamenii şi problemele lor”, a declarat Iliuţă.

Acesta a precizat că Portariuc a plecat în această campanie electorală de la un capital de încredere de 42% şi că este un candidat care munceşte cât doi.

„Noi ştim că putem să convingem peste 50% din botoşăneni, chiar şi aşa, ştim că se pot alătura candidatului USL pentru Botoşani Ovidiu Portariuc, un candidat plin de energie, ambiţios şi cu viziune. Am văzut asta şi în sondajul de săptămâna asta că plecăm deja cu un capital de 42% încredere pentru Ovidiu. Apoi, atâta timp cât aproape 60% au încredere în USL vom demonstra şi că echipa Portariuc este una de încredere, de la fel de mare încredere – în fond e vorba de noi, şi într-o parte şi în alta – şi pe buletinul de vot pentru primar suntem noi alături de Portariuc ca echipă USL, PNL, PSD şi PC şi tot noi şi în celălalt buletin pentru Consiliul Local. Aceeaşi echipă, aceleaşi obiective. Vreau sa spun şi eu că avem un candidat puternic, cu o viziune complet nouă în care cred, ca liberal, şi cu care ne completăm perfect şi ca oameni dar şi ca idei şi programe. Puterea lui de muncă e deosebită şi deşi candidatura sa a venit mai târziu, vă asigur că Ovidiu munceşte cât doi”, a completat Iliuţă.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change