Prima pagină » USL are probleme cu panotajul în Botoşani

USL are probleme cu panotajul în Botoşani

Liderii USL se plâng de faptul că puterea locală le pune piedici în ceea ce priveşte realizarea de campanii publice. Liberalul Viorel Iliuţă susţine că prin asta PDL arată că nu are încredere în realizările lor.

 

„Nu înţelegem de ce, dacă dumnealor, Flutur şi colegii săi, au aşa mare încredre în realizările proprii, de ce se opun atât de violent şi verbal şi prin gesturi opoziţiei? De ce blochează de exemplu panotajul opoziţiei în oraş?”, a întrebat Iliuţă.

Şi candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc, a declarat că sunt probleme în ceea ce priveşte contractarea firmelor locale şi naţionale specializate în panotaj. Acesta a precizat că firma locală nu vrea să discute cu USL despre asta, în timp ce companiile naţionale au o atitudine ciudată, în sensul că au declarat că aşteaptă un răspuns de la conducerea centrală, după care nu au mai răspuns la telefon.

„Nu era ceva cu caracter electoral, voriam să atragem oameni noi, tineri, nu era un mesaj electoral în această campanie”, a spus Portariuc.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)