Prima pagină » Mihai Tincu: „Nu cred că am greşit”

Mihai Tincu: „Nu cred că am greşit”

Omul de afaceri Mihai Tincu, proaspăt înscris în PSD Botoşani, candidat al USL la Consiliu Local, a declarat că a intrat în politică şi în cursa electorală pentru a pune umărul la înfrumuseţarea oraşului.

„Nu cred că am greşit prin faptul că la vârsta mea şi la circa 40 de ani de activitate încerc să pun mâna şi să ajut şi eu Consiliul Local pentru ca în final oraşul acesta să arate ceva mai bine. Noi avem un oraş frumos, de acum 10 ani sau 40 de ani, când eram student şi veneam cu diverse ocazii la Botoşani. Avem un parc frumos, legat de artera asta Pietonalul Unirii, două clădiri frumoase Teatrul şi Primăria, pe care dacă reuşim să le menţinem curate, împrospătate putem să avem un oraş şi mai frumos. Din motivul acesta în principal am acceptat să candideze pentru Consiliul Local. De ce la PSD? Am acceptat pentru că am fost curtat de mai multe partide, dar punctual pentru aceste alegeri şi poate şi mai insistent a fost Ovidiu Portariuc şi domnul Gheorghe Marcu”, a declarat Mihai Tincu.

Acesta a precizat că la Rapsodia Conf SA, firmă pe care o conduce, a aplicat atât măsuri de dreapta, cât şi de stânga, pentru a-şi menţine personalul, pentru a face faţă concurenţei.

„Eu nu am venit în PSD să iau locul nimănui, asta a şi fost condiţia de la început. După 40 de ani de activitate mi-au spus unii că din exterior e simplu de comentat, am acceptat şi provocarea să văd cum e şi din interior. S-ar putea să fiu dezamăgit, dar s-ar putea să nu”, a completat omul de afaceri.

Patronul Rapsodia Conf SA este de părere că municipiul Botoşani poate fi mai frumos şi recomandă actualei conducere a Primăriei să încerce creşterea calităţii lucrărilor publice.

„Eu continui să cred că oraşul Botoşani poate fi mai frumos dacă lucrările începute se termină, dacă cei de la conducerea primăriei ar avea şi în educaţia profesională, în mentalitate, şi obiceiul de a recepţiona şi calitativ aceste lucrări. Putem avea un oraş frumos pentru că aşa este el lăsat, este aşezat într-o zonă frumoasă. Cred că putem avea un oraş proaspăt, care la 8.30 să fie măturat, stropit şi al cărui străzi încep să se usuce. Să fie un oraş cum e Piatra Neamţ, Braşov, Sibiu, nu chiar la nivelul lor pentru că avem diferenţe de climă, comportament”, a declarat Mihai Tincu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change