Prima pagină » Buhăianu desfiinţează promisiunile USL cu cele 6.000 de locuri de muncă

Buhăianu desfiinţează promisiunile USL cu cele 6.000 de locuri de muncă

Deputatul PDL Cătălin Buhăianu a cerut membrilor USL şi în special lui Ovidiu Portariuc, candidatul la Primăria Botoşani, să spună botoşănenilor care au fost piedicile puse de Cătălin Flutur şi Primăria Botoşani în investiţiile promise de ei de peste 100 milioane de euro şi în crearea a 6.000 de locuri de muncă. Portariuc şi USL au promis astăzi că vor aduce la Botoşani investiţii de 100 milioane euro şi vor crea 6.000 de locuri de muncă dacă vor câştiga alegerile.

„Candidaţii alianţei socialise reclamă faptul că vor aduce investiţii de ordinul sutelor de milioane de euro şi mii de locuri de muncă. Cer reprezentanţilor USL să ne spună care sunt piedicile pe care Primăria le-au făcut până în acest moment în ceea ce priveşte atragerea aşa ziselor investiţii de sute de milioane de euro pentru Botoşani şi care sunt piedicile pe care Primăria le-a pus pentru crearea de locuri de muncă celor care îşi doresc aşa ceva, pentru a putea avea un tablou şi o imagine completă asupra a ceea ce se declară de către reprezentanţii opoziţiei”, a afirmat Cătălin Buhăianu.

Acesta îi acuză pe Portariuc şi USL că au venit în faţa botoşănenilor cu declaraţii spectaculoase pentru a le atrage voturile, dar că promisiunile lor nu au ceva concret în spate, ceva care să le facă şi credibile.

„Pentru a nu rămâne doar simple declaraţii spectaculoase, să mi se explice public care sunt acele probleme cu care s-au confruntat cu Primăria Botoşani şi de ce nu au făcut până acum aceste investiţii pentru a intra în campanie cu realizări concrete. Care sunt acele pârghii de care au neapărat nevoie pentru asta ori este setea de putere? Nu vreau ca în 2012 să intrăm întrşo campanie de populism şi demagogie”, a completat deputatul PDL.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)