Prima pagină » Bazin de înot, patinoar şi sala de fitness la Botoşani Shopping Center

Bazin de înot, patinoar şi sala de fitness la Botoşani Shopping Center

Principala zonă în care botoşănenii merg la shopping, mall-ul Botoşani Shopping Center, va fi dotată până la sfârşitul anului cu un bazin de înot, un patinoar şi o sală de fitness. Asta dacă cele aproape 2.500 de metri pătraţi nu vor fi închiriaţi de lanţuri naţionale de magazine.

Reprezentanţii Botoşani Shopping Center susţin că până la sfârşitul anului vor fi date în folosinţă încă 4.500 mp de galerie comercială, 2.500 mp în prelungire la magazinul Domo, culuarul de acces fiind ocupat acum de magazinul Seven, iar 2.000 mp vor fi la etajul 1, deasupra la galeriile comerciale din faţa Carrefour.

„Avem în plan un bazin de înot, un patinoar şi o sală de fitness în zona de lângă Domo, însă asta doar dacă în următoarea perioadă nu se încheie contracte de închiriere cu lanţuri naţionale de magazine. Până acum am fost doar în discuţii cu magazinele, însă luăm în calcul orice plan pentru ca până la sfârşitul anului galeria care va fi dată în folosinţă să fie ocupată”, a declarat unul dintre reprezentanţii Botoşani Shopping Center. Din partea reţelelor naţionale interesul pentru deschiderea de noi puncte în Botoşani a fost manifestată de magazinele de îmbrăcăminte. 

În ultima perioadă în Botoşani Shopping Center au mai fost deschise un pet-shop, cafeneaua Zvon, magazinul Killer şi un magazin Jolidon. Iar luna viitoare va fi deschis un coafor chiar în faţa Carrefour.
De asemenea, pentru galeria de la etajul 1 vor fi montate două lifturi, unul lângă farmacia Sensiblu, iar celălalt în faţa Carrefour, în locul în care acum este o casă de schimb valutar, iar la zona de scări rulante va mai fi montată o scară rulantă pentru accesul la nivelul superior.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)