Prima pagină » Accident de muncă la Carrefour

Accident de muncă la Carrefour

Un angajat al hypermarketului Carrefour a suferit un accident de muncă în timp ce încerca să deplaseze un palet cu marfă. Bărbatul s-a dezechilibrat, iar transpaleta manuală i-a prins cu roata vârful unui picior. Accidentul a fost sesizat Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.

 

„În ziua de 6 martie, în jurul orei 16,30, salariatul Paul Gabriel Atudosiei, lucrător comercial în cadrul SC CARREFOUR ROMÂNIA SA – Punct de Lucru Hypermarket Botoşani –raion Băcănie, încercând să deplaseze un palet cu marfă, s-a dezechelibrat, timp în care transpaleta manuală i-a prins cu roata din faţă vârful piciorului drept. S-a deplasat la Spitalul Judeţean „Mavromati” Botoşani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat inspectorul şef Stelian Metler din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.
Salariatul Paul Gabriel Atudosiei este în vârstă de 24 ani, este necăsătorit şi are o vechime la locul de muncă de 4 luni.
Comunicarea evenimentului la ITM Botosani a fost făcută de către angajator. Cercetarea evenimentului va fi efectuată de către SC CARREFOUR ROMANIA SA.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)