Prima pagină » Jail Project cântă pentru bătrânii de la Leorda

Jail Project cântă pentru bătrânii de la Leorda

Pe 8 martie, formaţia instrumental – vocală Jail Project a persoanelor private de libertate din Penitenciarul Botoşani va susţine un program muzical la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda. Rezultat al unui parteneriat încheiat între Penitenciarul Botoşani şi Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda, activitatea este ocazionată de sărbătorile specifice lunii martie.

Prin susţinerea programului muzical, membrii formaţiei doresc să aducă un zâmbet şi un moment de voie bună, la început de primăvară, persoanelor aflate în centrul de îngrijire.
„În plus, valorizarea experienţelor pozitive de întrajutorare, a aptitudinilor creative a persoanelor private de libertate contribuie la promovarea unor comportamente prosociale şi încurajarea eforturilor de reinserţie socială”, a declarat Anna Maria Anghel, purtător de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.
În semn de preţuire, participanţii vor oferi gazdelor mărţişoare realizate în cadrul atelierului ocupaţional de către persoanele custodiate în unitatea de deţinere.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)