Prima pagină » Bărbat rănit într-un accident la Răchiţi

Bărbat rănit într-un accident la Răchiţi

Un botoşănean a fost izbit de un microbuz, în timp ce se deplasa pe carosabil ca pieton. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Evenimentul a avut loc marţi seară.

„La data de 6 martie, în jurul orei 20.10, Cristian Florin P., de 29 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un microbuz pe DN 29, în localitatea Răchiţi, judeţul Botoşani, surprinde şi accidentează pe Viorel C., de 59 ani, din municipiul Botoşani, care se deplasa din sens opus, pe partea stângă a carosabilului, în calitate de pieton. Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui Viorel C., care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar de la ambii participanţi la trafic, implicaţi în accident, au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cristian Florin P. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change