Prima pagină » A plecat la primărie şi nu s-a mai întors acasă

A plecat la primărie şi nu s-a mai întors acasă

DACĂ AŢI VĂZUT ACEST BĂRBAT SAU CUNOAŞTEŢI DATE DESPRE EL, ANUNŢAŢI DE URGENŢĂ CEA MAI APROPIATĂ UNITATE DE POLIŢIE SAU APELAŢI NUMĂRUL GRATUIT 112 !


MARCU DIMITRIE-IULIU
Născut la : 21.07.1969 în orașul Gura Humorului, județ Suceava
Domiciliat în: orașul Darabani, str. Stejarului nr. 2, judeţul Botoşani

 

Motiv urmărire: În ziua de 20.02.2012, bărbatul a plecat de la domiciliu către Primăria oraşului Darabani, pentru a depune unele documente necesare în dosarul de acordare a dreptului de ajutor social şi pentru a presta orele de muncă stabilite. De la sediul Primăriei, a plecat în loc necunoscut şi nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.
Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – cca. 60 kg, păr şaten închis, tuns scurt, ochi verzi;

Semne particulare: prezintă cicatrici la două degete de la piciorul drept, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale; îi lipsesc 3-4 dinţi în partea din faţă a danturii.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: haină din fâş, de culoare bleumarin, pulover cu guler înalt, de culoare albastră, pantaloni din stofă de culoare neagră; pe cap purta o căciulă din blană de miel, de culoare gri (brumărie); încălţat cu ghete de culoare neagră, cu şireturi.

Alte detalii : La plecarea de la domiciliu, bărbatul avea asupra sa cartea de identitate şi o sumă de bani, încasată de la Primăria Darabani, cu titlu de ajutor pentru încălzirea locuinţei.
A mai plecat voluntar de la domiciliu, de mai multe ori, iar în perioada 12.07.2007 – 24.06.2008 a fost urmărit la nivel naţional, pentru dispariţie.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest bărbat, este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112 !

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)