Prima pagină » Portariuc: PDL-işti cu gura mare şi cu scorul mic

Portariuc: PDL-işti cu gura mare şi cu scorul mic

Candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc, acuză reprezentanţii PDL că au gura mare şi scorul electoral mic. Acesta susţine că rămâne adeptul singurului mod de a măsura intenţia de vot aşa cum se face peste tot în lume: cu ajutorul sondajelor de opinie ca instrument sociologic.

„Dar am observat uşor amuzat că cifrele din sondajul de opinie realizat de Agenţia de Rating Politic au dat fiori în toate generaţiile PDL de la Botoşani. Mai întâi, tinerii pedelişti au reuşit să facă doar un singur pleonasm într-un comunicat remis presei plin cu semne de exclamare, dar fără substanţă. Probabil vom afla ce au de spus în alte împrejurări. Apoi, dl senator Humelnicu s-a repezit într-un atac cam nedemn şi împrăştiat când asupra subsemnatului, când asupra cifrelor din sondaj, când asupra USL. Presupun că este o strategie a dlui Humelnicu prin care încearcă să mai adauge câte ceva la CV pentru că din Parlament nu are ce, iar de la toamnă va trebui, totuşi, să îşi caute un serviciu fiindcă – realizează oricine asta – nu îl va vota mai nimeni. În al treilea val au fost dl deputat Buhăianu şi Florin Ghiorghiţă. Pe scurt, niciunul din ei nu crede în sondajele de acum şi îi trag subsemnatului câte un ghiont”, a declarat Portariuc. Acesta consideră că atacurile democrat-liberalilor au fost la persoană şi că aceştia sunt rupţi de realitate. 

„Toţi au trimis diverse atacuri false create în laboratoarele pedeliste,multe din ele la persoana, dar singura concluzie este că membrii PDL s-au rupt de realitate şi de oameni. Trăiesc într-o lume paralelă, încă ameţiţi de aburii puterii. Oamenii au ieşit în stradă în acest an, au scris sute de pancarde şi le-au transmis ceea ce gândeşte o ţară întreagă. Pedeliştii nu publică sondajele lor nu pentru că – aşa cum cu umor involuntar spune dl Humelnicu – ar respecta inteligenţa alegătorilor lor, ci din motive evidente: le este jenă că cifrele chiar reflectă cu cât îi creditează pe ei oamenii”, a completat Portariuc.

Acesta a prezentat public, ieri, un sondaj de opinie potrivit căruia Cătălin Flutur ar fi câştigător al alegerilor cu 49% din voturi, iar el ar avea 42% din intenţia de vot.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)