Prima pagină » USL: „Mesajul PDL este unul de profund dispreţ la adresa alegătorilor din Botoşani”

USL: „Mesajul PDL este unul de profund dispreţ la adresa alegătorilor din Botoşani”

„Mesajul transmis astăzi de PDL Botoşani prin reprezentanţii săi, fie parlamentari fie aşa-zise "tinere" speranţe ale politicii locale, ca reacţie la sondajul USL, este un mesaj de profund dispreţ la adresa alegătorilor din Botoşani. Aceşti domni şi doamne se ceartă şi iau peste picior, în zeflemea, 42% din populaţia Botoşaniului care doreşte să meargă la vot şi care îşi exprimă un punct de vedere clar: doreşte o schimbare în Botoşani şi îşi anunţă intenţia de vot pentru Ovidiu Portariuc, reprezentantul USL - adică al PNL, PSD şi PC”, se arată într-un comunicat al USL Botoşani.

Useliştii botoşăneni sunt de părere că liderii locali ai PDL se comportă la fel ca şi liderii democrat-liberali de la nivel central.

„Zbaterile acestui partid arogant sunt pe final. Mesajele de joasă speţă, de miştocăreală politică sunt doar semnul unei inadecvări profunde la realitate şi la faptul că oamenii nu îi mai vor. La fel cum Băsescu, Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea se ţin de scaun până în ultima secundă şi nu vor să admită că lumea îi vrea plecaţi, la fel se comportă şi colegii lor botoşăneni. Luaţi de ultimele evenimente, prietenii lui Flutur din PDL au uitat probabil zecile de mii de oameni care au ieşit în strada doar acum o lună şi au cerut peste tot în Romania, ca şi în Botoşani, tocmai renunţarea la acest mod de a guverna „la mişto” şi cu dispreţ faţă de oameni. Mesajul de susţinere pentru Ovidiu Portariuc este clar şi este egal cu dorinţa de schimbare ce traveresează toată ţara: PDL şi oamenii săi nu mai sunt doriţi – domnul Flutur este unul din ei. Ei fac parte dintr-un sistem care a viciat profund vieţile oamenilor, le-a alterat nivelul de trai şi nu a produs nimic bun pentru aceştia”, se mai arată în comunicatul USL Botoşani.

Totodată, Biroul de presă al USL anunţă că principalul subiect de interes pentru Botoşani este reprezentat de locurile de muncă. „Oamenii nu sunt interesaţi de panseluţe şi borduri, ci din ce îşi vor cumpăra mâncare, haine şi medicamente. Din păcate aşa-zise realizări precum aducerea unui supermarket în oraş nu încălzesc pe nimeni, când şomajul e uriaş şi oamenii părăsesc Botoşaniul unde văd cu ochii. Iar aroganţa şi dispreţul PDL şi al colegilor lui Flutur nu îi face pe oamenii decât să îţi dorească şi mai mult o schimbare în Botoşani. Cât priveşte sistemul de sănătate invocat de PDL, e probabil mai limpede ca oricând că el a fost pus la pământ de mafiile PDL care au lăsat mai nou oamenii fără medicamente pentru boli extrem de grave”, încheie Biroul de presă al USL.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)