Prima pagină » Humelnicu face praf sondajul lui Portariuc: „Banii lui tata nu sunt de ajuns”

Humelnicu face praf sondajul lui Portariuc: „Banii lui tata nu sunt de ajuns”

Senatorul Daniel Humelnicu a descalificat complet sondajul de opinie lansat de PSD prin care Ovidiu Portariuc ar fi cotat cu 42% din opţiunile botoşănenilor.

“Nu am ce sa comentez la aceasta pocnitoare. Sa fim serioşi, in primul rând, cea mai ordinara manipulare a opiniei publice se face prin sondajele de opinie. Asta o ştie toata lumea! Aţi văzut ca PDL Botoşani refuza sa mai dea publicitatii orice fel de date din sondajele de opinie, tocmai din respect pentru inteligenta alegatorilor noştri. Aşa am putea si noi sa spunem ca Portariuc are, de fapt, 6% si notorietate si cota de încredere si am fi mai aproape de adevăr. Si acest tanar candidat o ştie foarte bine…”, a declarat senatorul botoşănean.

Referitor la modul in care PSD a început campania electorala in municipiu, senatorul Daniel Humelnicu s-a arătat foarte dezamăgit de performantele strategice ale opoziţiei.

“Care batalie electorala? Mi-e teama ca PSD, dar si PNL, se vor deda la cele mai josnice moduri de a face campanie. Se vor victimiza, isi vor da foc la propriile bannere, vor spune ca au peste 100% voturi la alegeri… Vor spune orice, numai sa smulgă un vot, doua de la botoşăneni. PSD nu are nici un proiect politic. Nimic cu care sa spună ca vor face viata botoşănenilor mai buna sau oraşul mai frumos”, a mai spus Daniel Humelnicu, senator PDL.

Nici candidatul PSD, Ovidiu Portariuc nu a scăpat comentariilor lui Daniel Humelnicu: “Tanarul Portariuc probabil ca se visează parlamentar si vrea sa isi facă o mica campanie la alegerile locale. PSD are o mare lipsa de oameni de calitate de a ajuns sa scoată tineri din discoteca si sa ii facă politicieni. Portariuc a sărit etape serioase din întregul parcurs de maturizare politica. A ajuns consilier local pe uşa din spate si s-a făcut de ras de fiecare data când a deschis gura. Poate are viitor in politica, dar cu siguranţa mai are de crescut. Tupeul si banii lui tata nu sunt de ajuns!”

 

banulbotosanean@yahoo.com

YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)