Prima pagină » Şofer ilegalist, arestat

Şofer ilegalist, arestat

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Botoşani a fost reţinut, pe 1 martie, în Arestul Poliţiei, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Gabriel L. A condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi dreptul de a conduce suspendat.

„În fapt, în noaptea de 28 spre 29 februarie, în jurul orei 03.15, tânărul a fost depistat în trafic, în municipiul Botoşani, conducând un autoturism neînmatriculat şi având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,30 g/l. De asemenea, la data când a fost depistat, Gabriel L. se afla în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, măsură dispusă pentru constatarea de fapte similare celor săvârşite în noaptea de 28 spre 29 februarie”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Astăzi, Gabriel L. urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de arestare preventivă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)