Prima pagină » Scandal între doi bărbaţi, terminat cu un accident rutier

Scandal între doi bărbaţi, terminat cu un accident rutier

Un scandal între doi bărbaţi din comuna Vorona s-a finalizat cu producerea unui accident rutier. Cei doi s-au luat la ceartă în plină stradă, pe fondul unui conflict mai vechi. În acel moment, acolo a ajuns fiul unuia dintre agresori, care l-a accidentat pe cel cu care se certa tatăl său.

 

„La data de 1 martie, în jurul orei 08.40, Secţia Poliţie Rurală Corni a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, s-a produs un scandal între două persoane, scandal care a fost urmat de producerea unui eveniment rutier”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Cercetările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că în jurul orei 08.30, Mihai A. de 56 ani şi Gheorghe A. de 66 ani, ambii din comuna Vorona, judeţul Botoşani, pe fondul unui conflict mai vechi, s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe partea carosabilă a DJ 208 C, în localitatea Vorona.
La un moment dat, la locul conflictului a venit Petru A., de 26 ani, fiul lui Gheorghe A., din comuna Vorona, care conducea un autoturism şi l-a accidentat pe Mihai A.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a lui Mihai A., care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijri medicale, rămânând internat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
„Faţă de Petru A. şi Gheorghe A. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei şi în funcţie de poziţia procedurală a acesteia, să se procedeze la reîncadrarea juridică a faptei şi la finalizarea cercetărilor”, a adăugat Gheorghiescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)