Prima pagină » Scufiţa Roşie, o poveste diferită la Vasilache

Scufiţa Roşie, o poveste diferită la Vasilache

Duminică, 4 martie, la ora 11, dar şi la ora 12,30, iubitorii de spectacole sunt invitaţi la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” pentru a viziona piesa „Poveste cu Scufiţa Roşie”, de Valentin Dobrescu, după Fratii Grimm. Regia artistică şi scenografia îi aparţin lui Valentin Dobrescu.

Este o poveste în care Scufiţa Roşie… nu mai este Scufiţa Roşie, Lupul provine din altă generaţie, iar povestitorul se străduieşte să menţină cât de cât firul poveştii, pentru a nu deruta prea mult micii spectatori. Este un spectacol interesant care va plăcea cu siguranţă tuturor copiilor.

Distribuţia: Scufiţa Roşie – Mihaela Ştempel,
Bunicuţa – Aurica Dobrescu,
Lupul – Florin Iftode
Lupuşorul – Marius Rusu.

„Oare personajele din poveşti nu au şi ele o viaţă a lor? Nu au probleme? Nu îmbătrânesc? De ce „nu”? Aşa cum copii se joacă de-a una… de-a alta, şi personajele se pot juca „de-a” sau pot transmite rolul lor „generaţiilor viitoare” de personaje. Un ursuleţ fetiţă se joacă de-a scufiţa roşie, fiul lupului este trimis de tatăl său, care a îmbătrânit să ducă mai departe tradiţia familiei… Vă vine să zâmbiţi? Priviţi spectacolul şi veţi râde de-a binelea”, este invitaţia lui Valentin Dobrescu, regizorul şi scenograful spectacolului.

Veţi viziona o poveste puţin diferită de povestea clasică.

Rezervări la telefon 0756084651 / 0231.514353
şi online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 6 lei.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)