Prima pagină » Portariuc îi pensionează pe Vâzdoagă, Drelciuc, Bărculeţ, Timofte

Portariuc îi pensionează pe Vâzdoagă, Drelciuc, Bărculeţ, Timofte

Îi scoate din prim-planul politicii. Schimbare radicală la PSD Botoşani pentru viitoarele alegeri locale. Ovidiu Portariuc, candidatul PSD şi al USL la Primăria Botoşani, a reuşit să schimbe întreaga listă de candidaţi pentru Consiliul Local şi să pensioneze eternii candidaţi Gheorghe Vâzdoagă, Simion Drelciuc, Ana Bărculeţ sau Miluţă Timofte.

Cum au reacţionat cei schimbaţi? Cu mult calm, spune Portariuc. „Au înţeles exact ceea ce am spus legat de dorinţa populaţiei de schimbare a clasei politice. Au reacţionat pozitiv şi fiecare va contribui cu experienţa în a ajuta noua echipă de la municipiu şi vom combina experienţa de până acum cu entuziasmul şi ideile noi. Va fi o listă stabilită doar pe competenţă şi nu pe alte criterii”, a declarat Portariuc.

Acesta a precizat că noua listă a consilierilor PSD va cuprinde şi oameni din afara partidului. Mai mult, Portariuc a precizat că din discuţiile purtate cu liderul PNL, Florin Ţurcanu, şi liberalii vor schimba în totalitate lista consilierilor locali propuşi pentru viitoarele alegeri locale.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)