Prima pagină » Noi locuri de muncă în Germania

Noi locuri de muncă în Germania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea ZAV Bonn o ofertă de locuri de muncă în domeniul agricol din Germania. Sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole, sparanghel şi căpşune, şi 150 de locuri pentru vânzarea produselor agriocole. Sunt solicitate femei şi bărbaţi care posedă experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunostinte de limba germană.

Solicitanţii care vor desfăşura activitatea de cules este necesar să deţină cel puţin cunoştinte de bază de limba germană. Cei care vor lucra la vânzare trebuie să deţină cunoştinte extinse, deoarece vor intra în contact cu clienţii.
Salariul oferit este de 800 euro net pe lună după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe săptămână. Angajarea se face pentru perioada aprilie – iunie.
De asemenea, sunt oferite potenţialilor aplicanţi un număr de 60 de posture pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv (mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc). Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunostinte de limba germană de bază, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliary şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate. Experienta profesională constituie un avantaj. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămâna cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1500-2000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate.
Cazarea este asigurată de către angajator, gratuit sau negociabilă.
Pentru relatii suplimentare, cei interesaţi trebuie să consulte compartimentul consiliere EURES din cadrul AJOFM Botoşani.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change