Prima pagină » Drujbe „de marcă” pentru piaţa neagră

Drujbe „de marcă” pentru piaţa neagră

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit, într-un autovehicul înmatriculat în Bulgaria, trei drujbe ce purtau marca Stihl, susceptibile a fi contrafăcute.

 

„În data de 29 februarie 2012, în jurul orei 13.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Româneşti a oprit pentru control, în localitatea Dămideni, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. La controlul efectuat asupra autovehiculului, au fost găsite trei drujbe, marca Stihl, susceptibile a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuală, aflate în portbagaj şi în interiorul maşinii. Conducătorul auto, Laurenţiu S., de 26 de ani, a declarat că cele trei drujbe au fost achiziţionate din Bucureşti, intenţia lui fiind de a le comercializa în zona Dămideni”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Politiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)