Prima pagină » Bărbat decedat în incendiu la Durneşti

Bărbat decedat în incendiu la Durneşti

Un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, într-o locuinţă din satul Cucuteni, comuna Durneşti, cel mai probabil din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile, s-a soldat cu decesul proprietarului.

În data de 1 martie, puţin înainte de ora 2.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre faptul că arde o locuinţă din satul Cucuteni, comuna Durneşti. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu o autospecială cu apă şi spumă şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Primii care au ajuns la locul indicat au fost pompierii voluntari. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta atât în interiorul casei, cât şi la acoperiş. Întrucât existau informaţii că proprietarul nu a reuşit să iasă din clădire, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, Pavel A., în vârstă de 52 de ani, a fost descoperit decedat în holul casei. Incendiul a fost stins după aproape o oră.
„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în camera unde dormea proprietarul, după ce un jar a căzut din sobă pe materiale combustibile şi a incendiat bunurile din încăpere, iar flăcările s-au extins şi la celelalte bunuri din locuinţă, dar şi la acoperiş. Trezit din somn în mijlocul flăcărilor, proprietarul a încercat să iasă din casă, dar a căzut în hol”, a declarat plutonier major Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change