Prima pagină » Vezi lista străzilor modernizate anul acesta! Primăverii şi Onicescu, cele mai importante

Vezi lista străzilor modernizate anul acesta! Primăverii şi Onicescu, cele mai importante

Noi reabilitări de străzi anunţate, pentru acest an, de municipalitatea botoşăneană. Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a declarat că vor intra în modernizare, cu prioritate, străzile Primăverii, Ştefan Luchian şi Octav Onicescu. Vizate de reparaţii în 2012 sunt şi străzile Drumul Tătarilor, Maramureş şi Alexnadru cel Bun.

 

Prima stradă pe care se va interveni este Primăverii, unde este deja făcută proiectarea. Aceasta nu cuprinde şi reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, deşi este degradată. Se va renunţa la traversele din beton, iar şinele de tramvai vor fi incluse în asfalt.
„Aşteptăm vremea bună să intrăm cu forţe proaspete pe lucrările de reparaţii străzi din municpiu, cu nişte priorităţi ce ni le-am stabilit. Mă refer la strada Primăverii, unde avem făcută proiectarea, mai puţin calea de rulare. Avem în calcul o interventţie pe strada Ştefan Luchian, care este o stradă centrală, dar şi foarte aglomerată, unde vom încerca o lăţire a străzii pe zona trotuarelor pentru a asigura măcar un sens liber de mers. Strada Octav Onicescu, iarăşi o stradă centrală care a suferit o serie de intervenţii pe programul din POS-ul de mediu, va intra pe modernizare, urmand ca celelalte străzi, cum ar fi Drumul Tătarilor, Maramureş şi Alexandru cel Bun, ce ne-am stabilit în program, să intre tot în cursul acestui an, dar după ce finalizăm lucrările acestea”, a declarat Cătălin Flutur.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)