Prima pagină » Rediscutarea bugetului judeţului nu se face din lipsa acordului liderilor USL

Rediscutarea bugetului judeţului nu se face din lipsa acordului liderilor USL

Consilierul judeţean PDL Ioan Diaconu a propus colegilor de la USL să rediscute împărţirea bugetului judeţului pentru a putea debloca banii care au fost blocaţi ca urmare a contestaţiei în contencios administrativ înaintată de Instituţia Prefectului.

Propunerea a fost făcută în timpul şedinţei de Consiliu Judeţean, iar la final Diaconu şi Cristian Achiţei, ambii de la PDL, au fost chemaţi la discuţii în biroul vicepreşedintelui CJ din partea PSD, Mihai Aroşoaie. „Consilierii judeţeni de la PNL şi PSD nu-şi pot asuma răspunderea fără acord celor doi lideri ai USL (n.r.: deputatul Florin Ţurcanu şi senatorul Gheorghe Marcu) care se află în grevă parlamentară. Cei doi lideri PNL şi PSD să renunţe la greva parlamentară, să nu mai vitregească bugetul Direcţiei de Drumuri Judeţene, bugetele primăriilor şi a Consiliului Judeţean. Acum mi s-a confirmat faptul că toţi consilierii judeţeni USL au doar calitatea de a ridica mâna la vot, atât, ei nu judecă votul ci doar ce li se spune de către cei doi lideri”, a spus Diaconu.

Bugetul împărţit de consilierii judeţeni USL primăriilor din judeţ într-un mod în care a lăsat fără bani Consiliul Judeţean şi primăriile PDL, dar a lăsat fără bani şi bugetul pentru deszăpezire şi asfaltări pe drumurile judeţene, a fost atacat în contencios administrativ de Instituţia Prefectului, astfel că banii împărţiţi de USL sunt acum blocaţi într-un cont separat al Trezoreriei.  

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change