Prima pagină » Prădat de doi necunoscuţi care i-au cerut ţigări

Prădat de doi necunoscuţi care i-au cerut ţigări

Un tânăr din municipiul Botoşani a rămas fără telefoanele mobile, după ce i-au fost furate de doi necunoscuţi care i-au cerut ţigări. Izbindu-se de refuzul victimei, cei doi i-au sustras simultan telefoanele din buzunarele pantalonului cu care era îmbrăcat.

„La data de 27 februarie, în jurul orei 13.00, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată de C. V. de 19 ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că în noaptea de 25 spre 26 februarie, în jurul orei 01.30, în timp ce se deplasa pe strada Marchian din municipiu, două persoane necunoscute, fără întrebuinţarea de violenţe sau ameninţări, i-au sustras două telefoane mobile pe care le avea în buzunarele hainelor, cauzându-i astfel un prejudiciu de peste 1.300 lei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că, în seara de 25 februarie, reclamantul s-a deplasat într-un club din municipiul Botoşani, iar în jurul orei 01.30, în timp ce se îndrepta spre domiciliu, ajungând pe strada Marchian, a fost oprit de doi tineri necunoscuţi, care i-au solicitat să îi servească cu ţigări.
Reclamantul le-a răspuns că nu are ţigări, însă în momentele următoare, simultan, cei doi necunoscuţi i-au sustras din buzunarele pantalonului cu care era îmbrăcat, două telefoane mobile, după care au fugit de la locul faptei.
Poliţiştii i-au identificat pe Ciprian L. de 31 ani şi Mihai Z. de 26 ani, ambii din municipiul Botoşani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate.
Aceştia sunt cercetaţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca miercuri, 29 februarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă.
În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând ca la finalizare să se propună soluţie procedurală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)