Prima pagină » Industriaşii din Botoşani au semnat acord de colaborare cu afaceriştii din Edineţ

Industriaşii din Botoşani au semnat acord de colaborare cu afaceriştii din Edineţ

Colaborare transfrontalieră între industriaşii din Botoşani şi oamenii de afaceri din Edineţ, Republica Moldova. Uniunea Generală a Industriaşilor din România, filiala Botoşani, a semnat un acord de colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, filiala Edineţ.

Scopul acestui acord este de a contribui la stabilirea şi dezvoltarea relaţiilor de afaceri directe şi eficiente între membrii celor două organizații, pentru schimbul de experiență și informaţii privind posibilităţile de promovare a comerţului.

„Filiala Edineţ a CCI şi UGIR Botoşani sunt parteneri și în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013. Pe lângă schimbul informațional, vom acorda asistenţă întreprinderilor interesate să colaboreze cu parteneri din statul vecin, vom organiza și vom participa la expoziții, târguri, conferințe şi alte evenimente similare desfăşurate în Moldova sau România. Toate aceste acţiuni sunt relevante, deoarece oferă noi posibilităţi pentru intensificarea cooperării economice dintre Moldova şi România”, a precizat Ina Stanciu, director Camera de Comerţ Edineţ, pentru Eco.md.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)