Prima pagină » Au spart de trei ori Primăria Bucecea în jumătate de an

Au spart de trei ori Primăria Bucecea în jumătate de an

Gaşcă de spărgători prinsă la Bucecea. Patru adulţi şi doi minori au spart de trei ori în şase luni sediul Primăriei Bucecea, prima dată în septembrie 2011, ultima oară luni, 27 februarie. La ultima lovitură, gaşca a reuşit să fure materiale de construcţii în valoare de peste 2.300 lei.

„Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea şi depistarea a trei bărbaţi, respectiv Gheorghe Florin H., de 33 ani, Cristian Z., de 39 ani, și Gheorghe Marius G., de 26 ani, toţi din orașul Bucecea, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate. În urma extinderii cercetărilor cu privire la activitatea infracţională a celor trei bărbaţi, poliţiştii au stabilit că aceştia au fost implicaţi şi în săvârşirea altor infracţiuni de furt, în perioada septembrie 2011- februarie 2012, respectiv două furturi din locuințe și alte două furturi de materiale de construcții, din acelaşi imobil aparţinând Primăriei Bucecea”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Poliţiştii au stabilit de asemenea participarea la săvârşirea celorlalte infracţiuni şi a altor trei suspecţi, respectiv Dan Iulian G., de 24 ani, Ioan H., de 39 ani, şi Marinel H., de 17 ani, toţi din orașul Bucecea, județul Botoșani.
Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar la data de 27 februarie poliţiştii au dispus față de Cristian Z., Marius Gheorghe G. şi Gheorghe Florin H. măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 28 februarie, aceştia să fie prezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change