Prima pagină » Vezi lista proiectelor de hotărâri pentru şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri

Vezi lista proiectelor de hotărâri pentru şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri

PROIECTE DE HOTĂRÂRI pentru şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 29.02.2012, ora 10.00:

 

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Botosani in Comisia de Orientare Scolara si Profesionala.(detalii…)
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea preturilor medii ale produselor agricole pentru anul 2012.(detalii…)
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului ,,Imbunatatirea dotarii cu autospeciale de interventie si salvare de la inaltime a bazelor operationale pentru situatii de urgenta in Regiunea Nord-Est si a cheltuielilor legate de proiect, aferente Consiliului Judetean Botosani.(detalii…)
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de inchiriere a suprafetei de 110 mp, aflata in incinta Unitatii de Asistena Medico – Sociala Suharau, pentru functionarea unui cabinet medical individual.(detalii…)
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii unor bunuri care apartin domeniului public al Judetului Botosani, din administrarea unitatilor sanitare publice cu paturi desfiintate din municipiul Botosani, in administrarea Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani.(detalii…)
6. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de evaluare a managementului institutiilor publice de cultura aflate in subordinea Consiliului Judetean Botosani, precum si a comisiilor de solutionare a contestatiilor.(detalii…)
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor si statelor de functii pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judetean Botosani si institutiile publice de interes judetean care au prevazute in structura posturi contractuale.(detalii…)

8. Proiect de hotărâre privind validarea modificării intervenite în bugetul propriu judeţean, pe anul 2012.(detalii…)
– Ordinea de zi a sedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Botoşani din data de 29.02.2012, ora 10.(detalii…)

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)