Prima pagină » Directorii instituţiilor de cultură finanţate de la bugetul local au fost evaluaţi. VEZI CE NOTE AU LUAT!

Directorii instituţiilor de cultură finanţate de la bugetul local au fost evaluaţi. VEZI CE NOTE AU LUAT!

Şefii instituţiilor de cultură finanţate de la bugetul local au fost evaluaţi de comisii numite de consilierii municipali. Dacă Florin Aioniţoaie, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” a primit nota maximă, Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu, a fost nota cu 9,85. Florin Ghiorghiţă, viceprimarul municipiului Botoşani, i-a acordat lui Traian Apetrei 9,66 la proba scrisă şi 9,50 la interviu.

Edilul a spus că apreciază activitatea directorului de la Teatrul „Mihai Eminescu”, însă nu i-a acordat note mai mari pentru că există unele aspecte ce trebuie puse la punct în cadrul instituţiei. „Consider că mai sunt lucruri de pus la punct. Mă refer la partea de venituri prorii, la partea de spectacole organizate în ţară şi străinătate, la relaţiile interumane din teatru, din colectiv. Oricum, din punctul meu de vedere, este o notă foarte, foarte bună”, a apreciat Ghiorghiţă. Din comisia de evaluare au mai făcut parte doi membri, care l-au notat cu 10 pe Traian Apetrei.
Cătălin Alexa, viceprimarul care l-a evaluat pe Florin Aioniţoaie, s-a declarat mulţumit de activitatea din primul an de mandat al actorului în fruntea Teatrului „Vasilache”. „Toţi membrii din comisia de evaluare a managerului de la Teatrului Vasilache au considerat că merită nota 10”, a apreciat Alexa.
Mihai Sârbu, directorul Filarmonicii de Stat Botoşani, a treia instituţie de cultură finanţată de la bugetul local, va fi evaluat în cursul zilei de marţi.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)