Prima pagină » Elevi invitaţi la “Şcoala Altfel”

Elevi invitaţi la “Şcoala Altfel”

Joi, la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a avut loc videoconferința Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului susținută de Oana Badea, ministru secretar de stat. Din partea județului Botoșani au participat Florin Gavril, președintele Consiliului Judeţean al Elevilor şi vicepreședinte al Consiliului Naţional al Elevilor, Daniel Botezatu, inspector şcolar general adjunct şi Alexandra Hrincescu, inspector şcolar de specialitate pentru educaţie permanentă.

Principala temă de discuție din cadrul videconferinţei a fost proiectul Săptămâna ,,Școala Altfel”. Oana Badea a ținut să reamintească atât elevilor, cât și factorilor de decizie de la nivelul fiecărui județ importanța proiectului, cât și importanța implicării cât mai mare a elevilor în activitățile propuse. “Nu este o saptămână dedicată vacanței, este o saptămânâ plină de activități pentru elevi. Participarea elevilor la activitățile propuse se va face prin tabele de participare, iar neprezenţa se va sancționa cu absent la rubrica purtare”, a afirmat Badea.
Consiliul Județean al Elevilor Botoșani invită elevii botoșăneni să acționeze, să interacționeze, să se implice și să multiplice inițiativele pe care le au în dezvoltarea vieții comunității școlare. “Dorim să facem din școală o plăcere, mai mult decât obligație. Programul „Școala Altfel” este șansa noastră de a stimula și promova potențialul creativ prin inițierea de noi proiecte educative, de asumare a rolurilor și de a valorifica voluntariatul și educația non-formală”, a declarat Florin Gavril.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)