Prima pagină » Pasageră rănită într-o coliziune pe Sucevei

Pasageră rănită într-o coliziune pe Sucevei

O botoşăneancă a fost rănită joi, într-un accident rutier produs pe strada Sucevei de un şofer neatent. Conducătorul auto a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi a izbit un autoturism care circula regulamentar. Femeia, pasageră în maşina lovită, a fost internată în spital.

 

„La data de 23 februarie, în jurul orelor 22.40, Mihai S., de 20 de ani, din comuna Coşula, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism Fiat pe strada Sucevei, pe banda nr. 1, ajuns în dreptul stației peco OMV, a schimbat direcția de mers spre stânga fără să se asigure corespunzător intrând în coliziune cu un autoturism Daewoo care circula regulamentar pe banda nr. 2 în aceeaşi direcție de mers şi care era condus de către Romică T., de 43 de ani, din comuna Mihai Eminescu, judetul Botoşani, însoțit de soția sa Paula T., pasageră pe bancheta din dreapta față”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a Paulei T., care a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde a rămas internată pentru supraveghere.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările față de S. Mihai sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)