Prima pagină » Elevi reţinuţi pentru o tâlhărie în parc

Elevi reţinuţi pentru o tâlhărie în parc

Trei elevi au fost reţinuţi în arestul Poliţiei Botoşani, pentru că au tâlhărit un botoşănean în Parcul Mihai Eminescu. Victima, un tânăr de 24 de ani din municipiul Botoşani, a fost lovită de cei trei liceeni, care i-au furat telefonul mobil şi 200 lei, prejudiciul ridicându-se la 1.200 lei.

 

„În data de 20 februarie, Dan G., de 24 de ani, din municipiul Botoșani, a sesizat faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, în jurul orelor 00:30, în timp ce se deplasa pe o alee din Parcul Mihai Eminescu a fost lovit de trei persoane necunoscute, împrejurare în care i-a fost sustras un telefon mobil şi suma de 200 lei, prejudiciul cauzat fiind de 1.200 lei. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, autorii faptei au fost identificaţi în persoana numiţilor B.M.I. de 17 ani din sat Bătrîneşti, comuna Gorbăneşti, M.M. de 17 ani din satul Socrujeni, comuna Gorbăneşti și U.V. de 18 ani din comuna Gorbăneşti, toţi elevi la unităţi şcolare din municipiul Botoşani”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Joi, 23 februarie, cei trei elevi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore în arestul Poliţiei Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie”, urmând ca astăzi să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)