Prima pagină » Accident pe podul din Huţani

Accident pe podul din Huţani

Un sucevean a ajuns joi la spital pentru îngrijiri medicale, după ce s-a izbit cu maşina în parapetul de protecţie al podului de lângă localitatea Huţani. Acesta mergea spre Suceava şi, la intrarea pe pod, nu a adaptat viteza de deplasare şi a derapat.

„La data de 23 februarie, orele 18:08, Valentin L., de 24 de ani, din comuna Horodnic de Jos, sat Horodnic, judetul Suceava, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, pe DE 58, relaţia Botoşani-Suceava, la km 24, în afara localităţii Huţani, comuna Vlădeni, la intrare pe pod, nu adaptează viteza de deplasare într-o curbă la stânga, cu carosabil umed, împrejurare în care derapează în dreapta, intrând în impact cu parapetul de protecţie al podului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, Valentin L., care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesteia recoltându-i-se probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change