Prima pagină » Rebenciuc şi Buhăianu i-au cerut demisia lui Crin Antonescu

Rebenciuc şi Buhăianu i-au cerut demisia lui Crin Antonescu

Senatorul cu prezenţă ZERO în şedinţele de plen, Crin Antonescu, preşedintele PNL, copreşedinte al USL, a fost ţinta atacurilor deputaţilor PDL de Botoşani, Cătălin Buhăianu şi Nicolae Rebenciuc. Cei doi au solicitat şi demisia de onoare a celorlalţi parlamentari USL care nu merg la muncă, sunt în grevă, dar încasează indemnizaţiile aferente. Acest subiect a fost anunţat în conferinţe de presă organizate în toate judeţele ţării.

„Opoziţia spune că e în grevă pentru a salva democraţia, dar este într-o grevă de lux beneficiind de toate drepturile de parlamentar, doar că nu vin la serviciu. Este evident cât de mult preţuiesc ei munca de parlamentar. La ultima şedinţă au venit, au semnat listele de prezenţă şi după au fugit. Dintre ei au rămas 18 parlamentari la balcoanele sălii de şedinţă a Parlamentului. Uniunea Socialistă spune că dacă blochează lucrările Parlamentului, făcându-l nefuncţional, şi spune că trebuie schimbat Parlamentul pentru că este nefuncţional, dar nu mai spune că din cauza PSD şi PNL este nefuncţional. Ar trebui să-şi dea demisia. Da, le cer demisia. Dar nu-şi doresc asta, ci să folosească hotelul, maşinile şi telefoanele mobile în interes personal, nicidecum pentru instituţia Parlamentului. Crin Antonescu a început greva de lux din sesiunea a doua din 2011”, a declarat Rebenciuc.

Declaraţiile politice ale lui Cătălin Buhăianu l-au vizat mai mult pe Crin Antonescu, după ce acum o săptămână Victor Ponta a fost luat în colimator de deputatul PDL. 

„Domnul Crin Antonescu, unul dintre cei doi copreşedinţi ai USL, are 0% prezenţă în plenul Senatului. Am monitorizat atent declaraţiile liderilor opoziţiei şi am încercat să sancţionez orice derapaj, dar nu pot să stau pasiv să văd cum gradul de absenteism al domnului Crin Antonescu creşte. Solicit public domnului Senator Crin Antonescu să-şi dea demisia exact din aceste considerente, 0% prezenţă la vot”, a declarat Buhăianu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)