Prima pagină » Mimor o acuză pe Olaru că îngroapă Maternitatea în datorii

Mimor o acuză pe Olaru că îngroapă Maternitatea în datorii

RĂZBOIUL din Sănătate continuă! Ovidiu Mimor, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, o acuză pe Maria Olaru, directorul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, de management defectuos. Tensiunile cauzate de comasarea spitalelor de Psihiatrie, Pediatrie şi Maternitatea în jurul Spitalului Judeţean nu au dispărut.
Ovidiu Mimor, directorul Judeţeanului, acuză conducerea Maternităţii că îngroapă unitatea în datorii. Mai mult, acesta susţine că din partea Mariei Olaru resimte o ură personală faţă de persoana sa.

„Doamna Olaru mi-a trimis o felicitare la sărbători şi i-am răspuns, am crezut că e un semn de normalitate. Dar mai bine nu îmi trimitea felicitarea şi îmi trimitea situaţia cheltuielilor salariale, care în ianuarie şi februarie au fost de 100% din buget, chiar dacă managerul are semnat contract prin care se angajează să menţină cheltuielile salariale la 70%. Mai bine nu îmi trimitea felicitarea şi nu dădea pe datorie tichete de masă în ianuarie şi februarie, mai ales că nu le-a mai dat de mult timp. E o ură personală acolo faţă de mine pentru că ei spun „Lasă că plăteşte Mimor”, de parcă eu am vrut comasarea, eu am făcut legislaţia care ne-a adus în situaţia în care comasarea era singura soluţie”, a declarat Mimor.

Acesta a precizat că furnizorii Maternităţii nu au mai fost plătiţi din ianuarie 2011 şi că până acum conducerea unităţii nu a făcut decât să acumuleze datorii.

„Este păcat că s-a ajuns aici. Cei de la Maternitate nu colaborează cu noi, ne ascund date şi cele pe care ni le trimit nu am certitudinea că sunt reale. Pe 3 martie vom prelua în administrare şi cele trei foste spitale care vor deveni secţii externe ale Judeţeanului şi atunci vom afla datele reale care ne-au fost ascunse. Şi la Psihiatrie sunt probleme, în timp ce la Pediatrie managerul a reuşit să ţină lucrurile sub control. Până acum credeam că situaţia mai rea este la Psihiatrie, dar acum cred că e la Maternitate. Acolo au acumulat datorii mari”, a declarat Mimor.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)