Prima pagină » Viză pierdută şi amendă de 8.000 lei pentru contrabandă cu ţigări

Viză pierdută şi amendă de 8.000 lei pentru contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în această dimineaţă un autoturism care transporta ţigarete de contrabandă ascunse în aripile spate ale autoturismului. Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost amendat contravenţional cu 8.000 lei.

 

 

„În această dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Vasile R., în vârstă de 51 de ani, cetăţean moldovean, la volanul unui autoturism marca Daewoo, înmatriculat în Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră, acţionând în baza unor informaţii, au solicitat organului vamal efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Ca urmare a controlului efectuat de echipa mixtă de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a fost descoperită ascunsă în aripile spate ale autoturismului cantitatea de 9.600 ţigarete, marca Winston şi Monte Carlo, timbrate Republica Moldova”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Ţigările, în valoare de aproximativ 2.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat până la plata amenzii. Poliţiştii de frontieră au luat măsura anulării vizei de intrare în România a cetăţeanului moldovean.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)