Prima pagină » Seminar pentru accesarea fondurilor europene pentru învăţământul profesional şi tehnic

Seminar pentru accesarea fondurilor europene pentru învăţământul profesional şi tehnic

În conformitate cu planul propriu de acţiuni pentru promovarea accesării fondurilor europene în anul 2012, miercuri, 22 februarie 2012, începând cu orele 10.00, Instituţia Prefectului - Judeţul Botoşani organizează o acţiune de informare cu tematică referitoare la învăţământul profesional şi tehnic.

Partener al Instituţiei Prefectului în organizarea şi desfăşurarea acestei acţiuni este Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic.
De asemenea, reprezentantul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Botoşani va prezenta informaţii de actualitate referitoare la învăţământul profesional şi tehnic din judeţul Botoşani.
Date fiind invitaţiile transmise către cadrele didactice care îşi desfăşoară activitatea în aria învăţământului profesional şi tehnic, către A.J.O.F.M. Botoşani, patronate, sindicate şi reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale din judeţ, se preconizează o participare semnificativă, pe măsura interesului existent la nivelul şcolii botoşănene, dar şi al comunităţilor şi al societăţii, în general.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)