Prima pagină » Botoşăneancă zdrobită de zăpada căzută de pe bloc

Botoşăneancă zdrobită de zăpada căzută de pe bloc

Accident de muncă produs de zăpada desprinsă de pe un acoperiş. O botoşăneancă a fost internată la spital după ce a fost zdrobită de zăpada căzută de pe acoperiş. Inspectoratul Teritorial de Muncă a fost sesizat în acest caz.

„În ziua de 20 februarie, în jurul orei 15.00, Anca Ilieana Pintilie, angajată a SC Artsana România SRL Botoşani, în timp ce se deplasa pe traseul normal spre domiciliu din strada Donici, a fost lovită de o masă de zăpadă desprinsă de pe acoperişul unui balcon, a imobilului unde locuieşte. Salariata Pinitlie Anca Ileana a fost transporta de o persoană fizică la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani, urmând a fi supusă unei intervenţii chirurgicale la piciorul drept”, a declarat Stelian Metler, inspector şef al ITM Botoşani.

Femeia are vârsta de 26 de ani, este căsătorită, are un copil minor şi o vechime la locul de muncă de 1 ani şi 6 luni. Comunicarea evenimentului la ITM Botoşani a fost făcută de către angajator. Accidentul a survenit în timpul şi pe traseul normal al deplasării de la locul de muncă la domiciliul victimei, evenimentul încadrandu-se în categoria accidentelor de muncă de traseu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)